Buasir selepas bersalin

Mommies sape ade masalah mcm sy? Time pantang sy selalu sembelit tak lama lps tu sy kena buasir kdg2 berak berdarah ape solution ye nak pulihkan semula sakit betul bila nak membuang 😭#seriusnanya

2 Balas

beli farmasi beli cream buasir. berkesan. lps tu mkn ubat csir najis, mkn buah dan bykkn minum air. sbb bila dh kena buasir nk berak balik akan rasa sakit balik. akan berdarah lg.

pi farmasi beli krim utk buasir. sapu kt area buasir tu. utk sembelit, makan buah yg senang lawas (betik, buah naga) & bykkan minum air suam