Haii momy smua nk tnya klau kita sapu dgn bulm@mnyak yg brangin di bhgian pggang blkang blh tak??

Sakit pinggang

4 Balas

salam..maaf mau tanya.ni saya kan suda 3 bulan tak haid tapi bila tes tadi cuma 1 line.tapi kan sy ada rasa mual dan mengidam.dan ada pula kluar susu sikit bila sya picit.apa ka itu sy hamil

3y ago

sis blh cuba ke hospital atau klinik utk scan.. hormon lain2, ada je yg pregnant tapi cek upt -ve..bila pegi scan kandungan dah byk minggu

kalau boleh elakkan.. sbb perut lain2, kalau jenis perut yg sensitif mmg bhaya utk kandungan..

suda 3 kali sy tes tapi masi juga hasil yang sama.

Blkg badan xde msalah rsenye jgn sapu d perut je