Pakai minyak

Haii mummy, blh ke sapu mnyak pnas di blkang n perut. Tp di bhagian perut tu, suami urut prlahan2 je. #SeriusTanya

3 Balas

em. ada certain ingredients yg biasa ada dalam minyak panas memang bahaya, macam salicylate. camphor & menthol still grey area. panas tu sendiri pun, kalau panas sangat boleh jadi bahaya untuk baby. jadi seeloknya elakkan lah 😅

1mo ago

😊 baik la. tq sharing

Ikutkan tak boleh. Ada minyak mmg tak boleh atau benda2 tampal tu mcm salonpas semua

1mo ago

tq sudi sharing 😊

elak kt perut