Mnyak angin?

Moms,kalau sapu mnyak angin kt belakang bhgian atas je boleh tak? Sbb prnah dgr takboleh sapu mnyak angin kt blkang sbb muka baby mghadap ke blkng kita.. skrang skit blkang lepas susun2 brg baby?

2 Balas

Ykerr sis!? sy sllu ari2 sapu myk cap kapak kt blakang, satu bhgian blakang tu sapu..Sbb sy sakit pinggang..Bila kena myk tu rse lega jeee.. ade efeks ke kt bby??

5y ago

Tu la psl.. sya mula2 pun letak je stu bhgian blkang.. lps dgr org kta jgn spu kt blkang,sbb muka baby mghdap situ,tu la trus tak sapu bwh..atas je..tktahu la sis btul ke tak

Sure boleh dear.. takde effect pon kat baby..

5y ago

baikla sis.. tq ya