38 Weeks

Sakit perut dari pagi then pergi hospital. Doc cek laluan tapi belum ada bukaan. Doc suruh balik. Tapi lepas balik dari hospital keluar lendir coklat and ada rasa sakit macam senggugut. Petang sikit keluar darah coklat pulak. Adakah nie sebab kesan kena seluk??? Ataupun memang tanda nak bersalin????

2 Balas

sakit perut n contraksion x sama sis. contraksion lebih ke panggul belakang yg sakit. Makin kerap Makin terasa sakit. tu dah mula buka jalan baby .