Mucus plug ke? Saya gbs last time warded dah 2cm doc suruh balik dulu. Ni perlu pergi PAC ke?

Warded takde apa apa darah keluar tapi lepas kena seluk 2/3 hari lepas tu keluar darah pastu coklat tapi time kencing je keluar. Coklat mcm sisa darah kena seluk. Pastu doc surhh balik dulu sbb takde tanda n contraction. Ni keluar yg mcm ni, coklat tu saya assume sisa darah seluk juga la kan? Btw saya gbs+. Lendir ni jatuh, org cakap berhari lagi nk bersalin. Perlu ke pergi PAC dulu?

Mucus plug ke? Saya gbs last time warded dah 2cm doc suruh balik dulu. Ni perlu pergi PAC ke?
1 Balas

Ni mcm lendir darah tanda² nak bersalin..saya pun gbs+ dulu dan ni bukan keputihan dah,sis pergi cek dulu

4w ago

Tapi dia keluar sekali tu je sis. Lepas tu panty liner kosong. Tanda juga ke?