siapa yg ada pengalaman kontraksi palsu dekat cni... saya baru 33 weeks tapi strt ptg td asyik mengeras ja perut.. lpas tu tb2 sakit sgt2 mcm nak bersalin... tukar2 posisi akhirnya hilang sakit tu... huhu

Sakit kontraksi

3 Balas

Kalau kes saya ni macam mana ye. Saya 33weeks jugak, contraction kerap dari pukul 12 malam sampai 6 pagi. Pukul 5 pagi saya dah ke hospital check bukaan dah 2cm. Tapi dah 2 hari ni takde contraction lagi. Agak agak saya kena bersalin awal ke? 🥲🥲 dah cucuk dexa 4 kali

makin lama makin sakit dan kerap ke?kalau makin kerap dan sakit,pergi hospital

normal. braxton hicks @ contraction palsu