Pregnant and GDM

Saje nak tanya. Ada ke yg pregnant n ada GDM? Yg ada pengalaman bersalin sbb GDM pn boleh share pengalaman. Saje nak amik semangat 🤗 Saya lg 7minggu cukup la 38minggu. Agak nervous.

2 Balas

biasa gdm nie..lepas je bsalin..baby terus masuk wad..n lepas habis pantang terus kne minum air gula lagi..untuk cek sama ada gdm semasa ngadung or bukan

sy 1st pregnancy, gdm on dc..doc pesan tak boleh lebih dr 40w..nanti kena serah diri 😁 Alhamdulillah, bersalin pd 39w6d 😊