Gdm 35week pregnant

Korang boleh share pengalaman tk yg pernah sangkut Gdm time pregnant 35weeks .

1 Balas

Selagi GDM on diet controlled boleh lagi bersalin hingga due date/pada due date, tak boleh overdue. So, jaga pemakanan dan gaya hidup sihat, diet no sugar less carbohidrat & suku-suku separuh. InsyaAllah result BSP ok. jika GDM on ubat, kena IOL pada week 37. ni jika cek di KK di tempat saya lah ye.

2y ago

Okay2 faham . Sbb saye hampir2 GDM on ubat tu yg risau . Dah la nk dekat bersalin dah hmmm