MITOS

Sajalah nak share dekat sini. Kandungan saya dah masuk 31 minggu dan semenjak dua ni mmg rasa nak minum air kelapa sejuk. Mak mertua saya kata jangan minum nanti kepala anak besar. Taktau nak gelak ke nak apa. Tapi saya tetap minum. Sebab saya taknak percaya bendabenda yang saya anggap mcm mengarut tu. Hehehe ?

21 Balas

Alhmdulillah saya dari awal pregnant amalkan air kelapa alhmdulillh baby keluar senang tak ada alahan apapun ..

4y ago

Itulah dr pon kata okay je selagi mana badan kita takde apa2 alahan lepas mnum tu kan