Miscarriage

Saja nak share kisah sedih saya. Harini saya keguguran selepas 10 minggu 5 hari. Ni pengalaman pertama sy. Sedih tu hanya Allah shj yg tahu 😢

4 Balas

Saya pernah berada dekat tempat sis..faham sangat perasaan sedih bila pantang tanpa baby..bukan kita tak pertahankan..cuma belum rezeki..sis pantang elok-elok tau..dalaman,rohani kita kena kuat juga tu..moga cepat sembuh 🥰 bagi rahim sihat dlu..fikir positif..kita dah ada anak syurga tu 😊 hug 💕

taziah sis , awak tak kesorangan saya pun smlm keguguran jgk sama minggu dgn awak 10minggu 5hari ini anak pertama lepas setahun lebih nikah , semoga kita dua ada rezeki lepas ni , kita kuat sama² ye .

ya Allah sis smoga kmu kuat,Sy pon sme,pagi tadi keluar bleeding and Sy trus Pgi cek,doc ckp Sy dah keguguran.sedih itu memang,tpi Sy yakin Allah akan ganti dengan yg lebih baik.insha Allah Aamiin..

takziah sis. baby sis tengah tunggu sis dekat syurga tu. nak tarik tangan ibu ayahnya ke syurga. stay strong ya sis. Allah sayang ☺️