Keguguran 9w

Saya baru keguguran 9w. Doktor sahkan silent miscarriage sbb takde turun darah apa pun tahu2 takde heartbeat. Sangat sedih lama sy tunggu Allah bagi sekejap saja dan sekarang sy stress berpantang sbb sembelit tak boleh mcm kuah dan sayur.mak bagi makan nasi ikan bakar dan blackpepper saja. Rasa down berpantang tanpa baby stress nk nangis semua ada. Maaf hanya luahan hati

2 Balas

Sy ggur 2x tak pernah pantang mkn smpai mcmtu. Cuma avoid fast food & air manis shj. Kali ke3 pregnant, lps bsalin pun sama, sbb kt hsptl pun menu sup ayam. Klu xde sayur/sup mcm mana sistem penghadaman kita nk lancar. Bykkn bsbr ya, sy tgu bby pun dkt 4 tahun baru dpt.

2y ago

itulah sup tkde sayur tk boleh mmg stress sy tengok org pantang menu sedap2 saja. buah pun xboleh

baby tak berkembang ke sis? ke baby time ukur mmg 9weeks tp tkde heartbeat

2y ago

baby tkde masa 7w lg kata doc. 4x scan xjumpa jgk