Cek upt

Saja je nak post sini. Sy dengan harapan nak mengandung. Tak juga mengandung asyik negatif jer...

2 Balas

Nasihat sy sis jgn terlalu memikirkan n stress ya..sbb pengalaman sy lepas kawin sy tringin sgt nk pregnant sbb sy kawin lewat..jdnye ms bln 1st n 2nd lepas kawin tetibe period lewat..punya la xcited lewat sehari pon nk cek sbb xpenah lewat..hampir sminggu 2 mggu lewat tup tup period..smp sy jd give up mls nk pk dh..dlm aty cuba positifkan dri..pujuk dri ckp xpela mgkin tuhan tu nk bg sy bcinta ngn asben puas² sblm ade anak..jd bln ke 3 lepas kawin tu sy lambat period jugak..sy ckp mls la cek sbb 2 bln bturut² mcm tu gk tetibe period..sy buat xtau je..smp la sy selesema rs nk demam..tetibe terpk eh mcm belom period lg ni rs dh lewat sgt dh..cek upt mcm xsangka +ve 🥰..jd tulah pengalaman sy yg boleh sy share..sis rileks ok..jgn stress..bila stress hormon akn jd xstabil

same..skrg tgh period😢

4y ago

okei sis..semoga ade rezeki bulan ni😢