nak tahu

Ade sape2 pernah tak mengandung tapi upt tidak dapat detect.. Asyik negatif jaa..

5 Balas

Saya pernah...4 minggu buat hasil upt -ve...lpas tu jmp pakar sbb risau perkara lain sbb period tak jg keluar..Sekali scan doc kata rahim menebal...teliti betul2 mengandung 5 weeks dh. Doc nk pastikan lg buat upt n +ve...Alhamdulillah...

1y ago

mula2 awak buat upt msa 4minggu tu negatif kan? ada tnya dr tak sbb apa negatif tp scan dh 5 weeks

Sy ms 1st pregnant mcm tu..check sendiri positif g hospital negatif..check drh positif tp hcg rendah lg..yg 2nd pn mcm tu..sampai pelik knp bole jd mcm tu

G buat ujian darah sis mungkin hormon hcg sis xkuat tu xdetect klu pkai strip negetif

Slalunya nak tahu preggy mmg melalui ujian air kencing..

Buat ujian darah pulak tuk tau prgnt ke x