Assalamualaikum nak tnya..normal ke cek upt 3 jenis semua naik samar2..tapi opk negatif

Adakah Sya mengandung

Assalamualaikum nak tnya..normal ke cek upt 3 jenis semua naik samar2..tapi opk negatif
3 Balas

salam sis. sis da pregnant keee. sbb saya asyik cek opk je n dpt negative. tak berani cek upt lagi. tp symptoms semua ada n dah kluar spotting 2 hari then stop

Saya rasa pregnant. Kalau sis tak pasti, tunggu 48 jam, pastu test sekali lagi tapi pakai test kit lain pulak. Kalau tak pergi klinik je

1y ago

ok2..tq sis

update..yg ni saya buat pagi ni

1y ago

ok2..tq awak