Guys spa pernah mengandung ad cyst 5cm dan baby kecik, skrg dah 10 mnggu tpi scan baby bru 8 mnggu,

apa yg akan jadi klw cyst makin besar atau cyst akan hilang sendiri ehh #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

Saya masa awal kandungan macam ni. Ada cyst saya 3cm & baby lewat 2w dari tarikh. Alhamdulillah scan masa 12w cyst dah hilang sendiri. Baby masih lewat 2w so Dr decide ovulation saya lambat & revised due date ikut tumbesaran baby. Sekarang dah 25w, due date ikut tarikh masa scan je. Tak ikut tarikh period dah😊

3y ago

Okay sis tq yaa ats perkongsian sis 🥰🥰