cyst

Salam. Siapa ada pengalaman mngandung & ad cyst? Doc akan buat ape? Td pegi scan doc detect ad cyst 4 cm...huhu..

5 Balas

wslam. saya masa awal preggy pun ada cyst kiri kanan . kanan besar dalam 3 cm lebih. but doc kata as long tak lebih 5cm okay je. sbb cyst muncul dan elok untuk tumbesaran dan memang selalunya kalau preggy mesti ada. (most).

5y ago

yekee... harap okk .... hhehe

Sy doc dpt ada cyst 3cm week 11. Pastu buat rescan week 16 cyst tu dah hilang. Doc kata kalau cyst tu tak capai 5cm, dia tak bahaya. Jaga pemakanan, insyaa Allah kecut

sye ad cyst.... PCOS both side.... tngh pregnant 8 minggu.....

2y ago

saya ada cyst kiri dan kanan juga.kiri 1.5cm.kanan 2.6 cm.blum lagi pregnant ..masih menanti🌹cahaya mata pertama..🤲🏻💪boleh bg tips tak? #ttc6month

Berapa weeks dah?

5y ago

9 weeks

Saya mom.. 2016

3mo ago

masa operate tu cyst brp cm ?