Guys spa pernah mengandung ad cyst 5cm dan baby kecik, skrg dah 10 mnggu tpi scan baby bru 8 mnggu,

Cyst akan makin membesar atau akan mngecut sndiri ehh, bru buat appointment jumpa pakar tpi risau tu tetap ad 😭 #ingintahu #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Insyaallah cyst akn kecut.. Sblm pregnant cyst sy 6cm..skrg 15 week. Last cek 2 mgu lpas jd 3 cm.. Insyaallah bykkn doa ye sis. Mkn pon jgn mkn pape yg instant

3y ago

Taratuma klw x silap sy doktor panggil nama cyst tu, ad rambut mcm2 la benda agak kotor , kena oprate buang sbb x kan kecut sndiri..

selaluny bila baby maken membesar,cyst akan mengecil n bolee hilang terus..Tuu yang saya dengar nurse cakap