confuse??

hi..sa rsa pelik dan confused skrg ni..saya last period bln 1,tgu bln 2 pnya period xda..start rsa x sdp bdn,upt test +ve preggy..so 13/3 p jmpa dr.gynae..dia kata saya dh 10 week preggy tp sbb sa ada pcos kna tgk scan..dkt scan bgtau bru 6 week lps f/up 27/3 lg..buat scan lg dia kata dh 6 wk 6 day..but sa calculate saya dh 8 wk..ker sbb sa ada pcos?

1 Balas

halo sis.. baby membesar dgn sihat ke? sy ada masalah yg hmpir sama. klu ikut kn last menstrual, sy dh 8mgu. tp bila scan, bru 4mgu. period mmg x teratur. apa yg scary skrg, doc ckp mayb janin sy dh stop membesar. takutt..

4y ago

syukur..😄 harap baby sy jg sihat..takut pun ada sbb ini second pregnancy dah..1st gugur 2 thn lepas😓