10 days delayed period

Hi mommy, sa delayed period 10 hari, da cek upt td tp neg🥹 sa regular period bru bln ni lmbt pla dtg. Dlm 10hri ni mcm skjp sgt sa penat. Buat krja ringan2 pn mcm tercungap2 sdh 😂 ada ka mommy expecting mcm ne? #TTC#bantusharing #seriusnanya

2 Balas

saya 14hari delay period, setiap bulan dtg je period, cuma kitaran haid jadi x teratur lpas 1 thun keguguran, ni kali pertama delay period paling lama, breast bahagian puting sakit, pastu kluar air/likat berwarna jernih dlm beberapa hari, pastu xD dah

3mo ago

ada cek upt?

maybe perubahan hormon