patuh ka sa berhenti kerja

hi..sa hamil 13minggu dan pertama kali hamil..dan berkerja d kedai serba enaka cashire fulltime.setiap hari ramai org.rehat kjp agak susah.selain itu sa ada gastrik,sa makan pun time rest saja..makan time lain agak susah sbb ramai custermo berbaris..sa duduk skjp pun susah.bila balik rumah sa rasa penat tak larat sampai menangis2 ,kaki sakit,selera mkn pun tida bgus. Sa harap sangat pendapat semua.tq

1 Balas

Kalau awk rasa larat, teruskan. Kalau tak, better berhenti. Takut terlampau penat, bahaya utk awk.