stress

Haii. Bby sa mw masuk 3 bulan sd ni minggu. Masalahnya bby kuat meragam. X mw kena letak d katil. Mw kena dukung ja. Mmg baby makin membesar makin banyak kerenah ke?. Tiap malam bjaga jaga anak. Laki sa x ada adik beradik lain(anak tunggal).. Sa tinggal dgn mentua. Jd, x ada org tlg ganti jaga bby. Sa btl2 penat, kurang tidur. Kdg2 sa menangis sendiri sbb tlmpau penat. Sejak 2 hari yg lalu kepala sa mula sakit. Rasa mcm mw muntah.kdg2 sakit dada time tarik nafas. Kira sesak nafas bgitu. Adakah sa mengalami stress atau sekadar penat?.. Sa bingung.

4 Balas

Stress baitu.. jan penat² sgt, bhya nnt blh kena drh tggi tu.. minta husb atau MIL jaga bby kjp kalu rasa nda blh bernafas.. nnt klu stress sgt, tkut jd apa² jk sama sis n bby..

Stress dn kurang rehat sis,cuba kalau nnt suami cuti mnta dia jaga bby,,mmy boleh rehat sejam 2 mcm tu😊

normal sis ...kalau tak meragam itu bukan baby Tu bah...

Stress. Moga di permudahkan