Susu ibu hamil mana yang puan-puan minum..

Runsing..bantu saya.

34 Balas

boleh cuba karihome mama. saya minum tu alhamdulillah 2x minum air gula, bacaan normal.

Saya minum susu juna by fynn jamal .. Yg perisa luxe sbb takda gula .. sy gdm

Saya tak minum susu sebab tak suka . saya minum air soya & makan buah buah je

1y ago

sy minum ok je dear . takde sangkut gdm , takde hb low . so far kakak sy pun minum soya je masa pregnant anak keluar elok je kulit .

tak minum langsung sbb alahan ceriberi...so makan pil calcium je Dr bagi.

boleh try anmum. tk sesuai dgn sy sbb cirit. sy minum everday biasa je

sya minum Friso gold.. sedap.. Rasa Dutch lady..

sy susu hl .. susu lain x berapa blh minum

sy minum calla milk, kdg2 minum fresh milk

sy minum susu fresh milk, HL or farm fresh

saya minum susu hl and calla milk 😄