Memohon Bantuan Dari Ibu" Yg pemurah #TlngsayaIbu #TlngAnak"saya

sya dri sabah.. sya bukan scammer ya puan" demi allah... sbnrnya sya perlukn sedikit bantuan seikhlasny dri puan" buat anak ya dua org yg meyusu ... sekirany puan" keberatan in syaa allah masuk duit BPN saya ganti balik puan.. anak sya skrg minum air putih sja puan😭😭.. seberapa jumlah ny pun saya terima utk sya beli susu anak sya..🙏🙏🙏 sya org susah puan".. tlng sya puan.. sya taw ini aib keluarga sya.. sya malu tpi tepaksa... suami kna berenti kja start pkp lgi.. sya bisnes kecil tpi skrg pkpb lagi sya langsung xda pendapatan.. Mohon Bantuan Dari Puan" & IBu" #BantuSaya 0162439589 no wsap Saya

3 Balas

susu anak sya Dutch lady Puan.. saya dari sandakan sabah . . blh wassap saya puan sya tidak menipu 0162439589

puan perlu susu apa/barang ape? bg alamat

sabah mane sis?