Baby ada ruam di leher tapi kulit dia megelupas.. Memang begitu? Kulit baby tidak sekata..

Ruam leher baby

Baby ada ruam di leher tapi kulit dia megelupas.. Memang begitu? Kulit baby tidak sekata..
1 Balas

Ruam panas. Kulit msngelupas tu normal untuk newborn. Elakkan guna sabun, bedak area tu Macam saya guna minyak zaitun utk bagi lembab kulit. Lepas mandi dap dap kering. Lepas tu letak minyak zaitun/ minyak kelapa dara . Sesuai untuk anak saya.

1mo ago

Thank you sis.. So letak minyak la kan area ni? Sya sudah cuba byk cream tapi still bgitu