Pernahkah anda mengalami ruam ketika hamil?
Voice your Opinion
Ya, (komen trimester ke berapa)
Tak pernah

2377 respon

94 Balas

Kena kat 2 belah beha masa 2nd Trimester..garu smpai luka tapi Alhamdulillah 3rd Trimester hilang n now xde parut♥️

Nak masuk 4 bulan. Pastu berhenti kerja 7 bulan datang balik. Sampailah sekarang masih gatal lagi

trimester ke 2 . leher tk bole pkai rantai emas ke apa2 pun tk bole , cincin pun sama

ya semasa ank pertama...tidur pn terganggu sbb Rasa gatal seluruh badan 😁

penah ms msuk trimester ke 3 slalu berpeluh lg byk ruam #TAPSupermoms

anak first , waktu nak bersalin .. anak second , awal kehamilan ..

1st trimester teruk naik 1 badan smpai kepala muka semua kena

trimester kedua badan jd mudah gatal2. selalu apply lotion.

Trimester pertama dan kedua..hbis satu bdn tgl parut..

masih lagi ada sehingga skrg...2nd trimester