15 weeks xda gerakan

sal/hi nak tanya sikit..skrg sy dah 15w2d..knp ya xda rasa apa2 gerakan? normal ke? xda spotting xda rsa sakit juga..tp xda rsa gerak2 baby wlupun sikit2..rsau la 😭#seriusnanya #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Sy pun mcm awk jugak sis. Xde rasa prgerakan. Xtau kalau xperasan. N xdpt bezakn tu bunyi cacing ke angin perut ke atau pun bby. Sy pun xtahu. Sy pun sma mcm awk risau jugaa 🥺🥺

1y ago

Sy 16 minggu 1 hari.. xde pulak rasa mengerasnya 🤣🤣 sy pun confuse

ada yang dah 24w pun masih belum rasa 🤗 awal lagi untuk rasa. just enjoy je semasa pembesaran baby dalam kandungan 🤗 saya rasa gerakan seawal 16w tu pun halus