risau

Risaunya saya...last check up 28 hr tuh air kencing ok lg..sy POS sbb sy kncing sakit.td pergi klinik doktor ckp da kuman dlm air kencing..Ada protin tuh yg sy risau..takut effect bayi dgn buah oinggang sy..sy pergi klinik swasta.perlu x sy pergi klinik kesihatan..

1 Balas

jgn bimbang sis sy dulu.pun mcmtu ada.kencing.kotor..doc.ada bg ubat tak?

5y ago

Ada bg ubat...tp sis Ada protin x dalam air kencing?sy Ada tuh yg risau..sbb tkut kuman tuh effct buah pinggng tuh yg Ada protin.hmmm.doktor bg antibiotik