Perlu baby cot ke utk baby bru lahir sbb abg die bru 2thun lbih bila bby keluar nnt?

Risau si abg buas2

4 Balas

Ada baby coat yg boleh sambung tepi katil tu pastu boleh zip kalau tak nk sambung. Ok jugak membantu kalau nak pi toilet ke mandi ke boleh letak baby dlm tu. Mcm sy ada anak yg lain so sy rase selamat letak dlm baby coat takut abg die terganas kat baby masa sy tak perasan. Mmg membantu.

klau xnk bb cot pn xpe..sy gune bouncer.mmg bg sy penting n berbaloi sbb sy pun Ade ank2 kecik lain lg..takut terpijak..letak dlm tu mmg slamat

kalau pendapat saya better ada. yang blh bkk tepi and cantum ke katil. yela kita lagi, husband lagi, abg dia lg. lelaki tido lasak 😂

Wajib ada sbb baby boy ni salu diluar jangka. Hehe.. Ksian adik nt.. Better safe than sorry.