5 bulan dah baby dlm perut tp si abg masih susu badan

Abg dah 2thn 2bulan

3 Balas

anak sulung saya dlu smpai saya brsalin .dia mash menyusu bdn wlupun dah bole trima susu formula. takpe slow2 ajar susu formula .. msa pantang bagi saya si abg membantu sgt susu nak bengkak saya bgi dia untk kosong kan . sebelah lagi simpan for adik ..

10mo ago

thaz sis bg semangat tu la kdg2 sian k abgnya masih nk susu bdan ..nk lepaskn meraung2 minx dah mcm2 cara tp dah cerdik kn...

sy pon sama mcm sis..ok je selagi janin dan ibu xde masalah apa2..kecuali doktor nasihatkn untuk brenti atas faktor kesihatan..

refer doktor..