Berat bby turun

Knpe bby susah nk tdo siang#bby sy dh 2bulan lbih..tpi brat bdan ade mslh sikit xnaik..ank sy lahir 3.1kg..naik sikit Skrang bru 3.80kg bru 2bulan lbih..ke sbb faktor bby xtdo siang blh terganggu??

2 Balas

ye tdo x ckup pun bley ganggu berat jgak.. baby sis mnum fm ke bf? gap berapa jam.. baby susah tdo tu, slalu nye berapa gap waktu tdo baby & bpe lme baby tdo per sesi? kena follow waktu wake window baby klu nk baby dpt tdo secukupnye..

boleh jadi tido xcukup