Anak xboleh bercakap lagi

Salam semua , saya nk tnya anak sy 2thun 6bulan xboleh bercakap lagi , abg saya kata biasa jah tu ,sbb dia dulu pom lmbt bercakap 4thun bru boleh bercakap, sy risau la tkut ada masalah apa2 kan.😭 #pleasehelp #ingintahu

Anak xboleh bercakap lagi
2 Balas

tu biasa... cuba lyn berckp selalu dirumah... bkn paksa berckp, berbual dgn nya... perkenalkan brg2, warna, jenis buah... klu rujuk hosp pun boleh, nnti boleh tahu punca...

3y ago

kalau sruh bt apa2 dia faham, buang pampers , letak baju dlm bkul dan mkn duduk ats krusi, dia faham tapi xley nk bercakap , adik, aduhlah,sakit dia pandai. ibu abah xboleh sbut..😭

sy rasa better awk jumpa dr. minta pendapat yg lebih arif. kesian anak tu if theres something wrong tp kita taktahu.

3y ago

tq , bulan 1 nie temujanji