13week boleh makan durian tak ya.?

risau pulak petang semalam ada makan durian 2 ulas je .. semalam lepas mkan ubat tu perut jd kurang selesa sehingga pagi td.. boleh tak ya makan durian.?

2 Balas

boleh makan. tp kalau setelah makan, perut jd xselesa, better jgn mkn. takut juga perut x selesa, baby kt dlm pn x selesa. sbb durian panas selain drpd gula yg tinggi. sbb saya pn ade tringin jgk mse 20+ weeks, pastu saya makan 2 ulas kucing tido yg beso, seronok tahu ahahahah. mlm tu perut berangin and tak selesa sgt. trus x mkn. skrg dh 34 weeks, nasib baby xpape.