makan durian

trismester 1 boleh makan durian? saya makan smlm 3 ulas . malam ni 2 ulas .

5 Balas

Saya makan je sebab alahan teruk. Makan durian perut terima 😂. Makan buah lain semua muntah. Tengok badan jugak. Try makan sikit sikit dulu. Kalau Okay, Okay lah tu.

klu boleh elakan mkn bnyk sb durian ni tajam..boleh mybabkn keguguran, cukup seulas ja.

1y ago

bkn mitos tu..kn pregnant ni bnyk ubat nk telan,klu trcmpur2 dgn durian kn bahaya. Apa2 pun trpulng diri sendiri klu nak mkn.. sndiri tangung.

sy mkn jaa... tp limit sehari dlm 3-4 ulas jaa.. lps tu mnom air byk tkot panas

okay je. jangan la mkn byk sgt

kalau takde gdm boleh je