13week boleh makan durian tak ya.?

risau pulak petang semalam ada makan durian 2 ulas je .. semalam lepas mkan ubat tu perut jd kurang selesa sehingga pagi td.. boleh tak ya makan durian.?

2 Balas

boleh makan. tp kalau setelah makan, perut jd xselesa, better jgn mkn. takut juga perut x selesa, baby kt dlm pn x selesa. sbb durian panas selain drpd gula yg tinggi. sbb saya pn ade tringin jgk mse 20+ weeks, pastu saya makan 2 ulas kucing tido yg beso, seronok tahu ahahahah. mlm tu perut berangin and tak selesa sgt. trus x mkn. skrg dh 34 weeks, nasib baby xpape.

boleh aje tapi jangan makan banyak takut panas.setengah orang xtahan lagipun durian nie kandungan gula tinggi..Bolee cuba makan sikit kalau rasa pelik2 maknany xrasi untuk sis.Moga dipermudahkan