13week boleh tak makan durian.?

risau pulak petang semalam ada makan durian 2 ulas je .. semalam lepas mkan ubat tu perut jd kurang selesa sehingga pagi td.. boleh tak ya makan durian.?

1 Balas

Ikut badan, tapi selalunya okay je kalau makan berpada. Kalau sampai cirit birit atau sakit perut memulas tu elok stop terus ambil. Saya 14 weeks skrg, dah 2 minggu jgk dpt mkn durian berulas-ulas. Alhamdulillah takde apa

3y ago

tulaa risau juga.. tp xde la sampai cirit , cuma x selesa je .. cuma xpasti sebab durisn atau sebab angin