Adakah anda masih berasa risau tentang kesan selepas pengambilan vaksin Covid-19?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1287 respon

10 Balas

tidak risau,,,,sbb sya sdh dpt first dos masa 29.07.21 cuma sakit sikit tempat suntik tu jer,1 mlm jer sakit sakit

InshaAllah tidak. Selps berazam, bertawakkal. Moga allah tetap meminjamkan nikmat kesihatan pd kita InshaAllah

Tidak risau sbb dah selamat 1st dose alhamdulillah xde simptom yg teruk cuma sakit di tempat cucuk sahaja. Jd

Tidak sangat. Saya lebih risau jika tidak divaksin

Buat masa ini tidak #TAPxHappyBunch

belum d vaksin

no

ya