Adakah anda masih berasa risau tentang kesan selepas pengambilan vaksin Covid-19?

Voice your Opinion
Ya
Tidak

1222 respon

9 Balas

bergantung kepada tindak balas badan individu. kalau yg betul2 pandai menyuntik, cramp dkt bahu xkn terjadi. selagi kesan suntikan vaksin berlaku jgk dkt org lain, x perlu risau. lama2 akan hilang. yg paling penting sebelum divaksin pastikan makan secukupnya. utk kesan jangka panjang, sejujurnya sy masih risau

InshaAllah tidak. Selps berazam, bertawakkal. Moga allah tetap meminjamkan nikmat kesihatan pd kita InshaAllah.. Aaamin

Tidak sangat. Saya lebih risau jika tidak vaksin

Risau booster. Tangguh dulu

#TAPxHappyBunch

ofcourse

ya