jumpa pakar pemakanan apa ja yg depa tanya?? risau laa .. semlm mnum air gula,rini nurse col sngkut

risau bila pikir

11 Balas

Cepat nya dpt result sy mnum dah sbln nurse dkat kk pun masih xthu lg result ok ke x.... Sbb dia kata xdpt lg result dr lab🙃

2y ago

Iyaa ni dia kata tggu dia bg thu pastu ptghn bln lepas g KD staff nurse dr KK lain turun dia call byk kli lab xde org jwb pastu dia kata dorg ni klau tgh bz kdg xnk jwb call... 3hb 7 mnum klau xde pape xpe kn... Risau nt ttbe kata ad kncg manis plak ke apa..