gdm on diet

Mommies yg time preggy sangkut gdm bleh share tak pemakanan uols cmne..sy 28weeks rabu lepas mnum air gula..hri ni nurse call ckp result air gula sy sngkut 7.9..hurm xtau nak nangis ke nk ckp pdn muke kt diri sndiri sbb mkn x ingat dunia..30hb da kne start buat bsp..ade yg bacaan bsp die cntik2 tlg share pemakanan uols... Mood tgh kemurungan ni ?? #baby4th #mommy31yrsold #1sttimegdm

1 Balas

kurangkan makan dan minum manis2. saya dulu amalkan air barli tanpa gula, epal hijau, bendi utk turunkan gula dlm darah. masa bsp pun bacaan cantik je dpt.

4y ago

Tq tips nye ye 😘