OPK CL17 TTC JOURNEY AFTER 10 MONTH

Result: Low BBT : 36.1•c Cervix Position: High, Soft, Open Discharge : Cloudy, Watery, Slippery Let fight together ttcian mommies. You are amazing 💪🏻 You are unbelievable stronger!!! Tahun ni moga Ada hasil titik peluh mommies yg TTC

OPK CL17 TTC JOURNEY AFTER 10 MONTH
4 Balas

Alhamdulillah. Boleh dah try ‘bersama’. Saya pun sama mcm awak. TTC 10 bulan dah. Hopefully Kita sama2 jumpa baby dust before penutup 2022. 💪🏻

2y ago

Semoga ada rezeki kita semua pregnant tahun ni .. InshaAllah 🌹

Kita sama sis . Jum usaha sampai berjaya pregnant tahun ni .. semoga usaha kita semua allah perkenankan ..allahuma aaminnn ..

💪💪💪

amin