Ovulation Test strip

Negative OPK on 24/6/2022 and BBT 35.6•c . My journey after 10 months trying to conceive. Let’s be positive! Ttcian, you all are amazing

Ovulation Test strip
8 Balas

sis cube cara monitor vaginal discharge.. sebelum kencing cube check, kalo kuar discharge putih jernih mcm putih telur/eggwhite, maknanya tgh subur.. sis bd selang sehari.. then lps tu rehat.. bole tgk tips ni https://vt.tiktok.com/ZSdwmQKPp/?k=1

👍🏻👍🏻 Teruskan usaha sis.. InsyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan sis utk mendapatkan zuriat.. Dan kita semua yg ttc.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 🤲🏻🤲🏻 Saya sendiri pun dah 4 tahun ttc.. 😊

2y ago

Semoga doa sis pun turut berbalik pada sis ya. Aminn allahuma Amin. Semoga perjalanan kehamilan dan penantian sis dimudahkan Allah taala. In shaa allah

Teruskn usaha sis .saya pun guna opk . N masih menunggu .semoga ada rezeki kite semua dikurniakan rezeki mengandung tahun ni . Aaaaminn …ttc every month 🌸

2y ago

Yes sis! Jangan give up! Whatever people say, just ignore. Allah tahu waktu yg terbaik. Kita Cuba n Cuba lgi. 💪🏻

Semoga dipermudahkan ttcian semua utk dpt zuriat..usaha, doa & tawakal.. jgn stress2 sis semua💐

Nak tanya kalau suhu tu biasanya berapa suhu klau tgh sbur? 36.5 ke atau 37? Ke mcmna?

2y ago

Ohh mcm tuuu baik tqqqq tqqq tw sbb lama dh trtnya2, cari kt google x jumpa pula, igtkn suhu yg pnas mcm org demam

Sy pon berjaya lepas pakai opk sebulan.. semoga berjaya jgk buat kamu

2y ago

Terima kasih atas ucapannya . Tahniah ya puan. Senang saya baca. 😇

🤲🌻

👍