Positive ke

Mommies dan bakal mommies. Sy nak pinjam mata. Adakah OPK ni positive? Sy keguguran last year dan masih TTC. Thank you in advance!! #TTC #opk

Positive ke
4 Balas

em tak sure tapi nampak macam belum +ve, tapi sangat hampir. kalau ragu2, BD je sis tak ada masalah. moga murah rezeki 🌹

3w ago

Amin amin tq sis 🤍

yer positive..boleh bersama🥰

3w ago

Thank you awk 🤍 sy ragu sbb apps cakap next week baru ovulate tp bila check opk terang pula dan apps lain bagitau peak bila scan

hampir