Apa yang lakukan untuk meredakan pergaduhan dengan pasangan anda?
Voice your Opinion
Duduk berbincang
Minta maaf terlebih dahulu
Dengar penjelasan masing-masing
Tidak melakukan apa-apa
Lain-lain (sila nyatakan)

3740 respon

28 Balas

Klu ngajuk sy mmg suke membisu.. somi senang je dia tanya la mcm2 soalan yg xde kaitan mcm cuaca hari ni la ape la smpai la bini dia ni jawab soalan dia tu.. Lps tu dia smbung la borak Tup2 ok.. Hahah 😂😂

Silent mood. Sy akn diam smpai sy dpt soalan lawak2 drpd dia n xtahan gelak 😂 Tp klau marah sgt. Soalan lawak+soalan nak makan apa+soalan nak pegi Watsons ke Guardian. Baru ok. 🥳

Bg reda.. then bincang..+ give the big hug..xpn nynyi lagu omar hana.. yg suruh bersabar n bertenang..hahaa..lepas tu ok la tu..😆😆😆

Menangis laa ibu preg kan sensitif , hahahaha 🤣 pastu dy pujuk laa ckp baik2 , bagi makan manis2 lupa apa doc pesan ke dia ..

diam kan diri waktu dia membebel, nanti dia datang pujuk 😆😂. buat² tanya soalan itu ini. kita terpaksa la jawab kan 😏

Berbincang selalunya melalui wsp .. lps sama² dh luahkan ,dh selesai padam semua msg tu td ..

mulaa laa drama airr mata 😂 ' pastu tak layan diaa tnggu dia mai pujuk baruu okyy 🤣

masing2 tidur, nanti bangun okaylah balik..malas nak bertengkar buat tambah stress je

Sama2 senyap dan berlalu macam tu je.. Ble da sama2 sejuk, keadaan jd mcm biasa

cari masa terbaik untuk duk berbincang dan dengar penjelasan masing2 ♥️