formula milk

Any recommended formula milk for baby?

7 Balas

Sy pakai susu jenama similiac, tp pemilihan susu formula utk setiap baby tak sama. Sy tanya doktor, kalo bab susu formula nak bagi pd baby mmg kena try & error sbb tak taw yg mana 1 seswai utk baby. So mgkin you boleh beli susu formula packaging yg kecil dulu utk dicuba pada baby.

Try and error sis. Whether yr baby sesuai yg mna. Klau saya sendiri pkai S-26 untuk anak saya. Alhamdulilah, baby okay dgn susu tu. plus berat badan dia pun naik elok je, xda obes ke ape. 🥰🥰 btw, untuk try & error better beli sample je dlu.

Try and error. Boleh cuma frisolac

su gna enfalac

try and error

dumex dupro

S26