Formula milk

Any brand formula milk yang boleh suggest for baby age 7m+ and ada enczema? ada yang try karihome goat milk ke? review banyak kata ok. preparing for ramadhan.

1 Balas

susu enfagrow.. enczema mandikn dgn air suam2 + lemon.. after mandi lap kering2.. beli cream kt farmasi elomet.. sape nipis2 jew.. anak sy enczema alhamdullilah ta smpai teruk.. pastikan jge kulit dy..

5y ago

owh oke.. try laa enfagrow.. anak sy tiada alergic pd susu.. pd mknn pun tgk jugak.. takut dr situ jugak..