Raya Aidilfitri tahun ini paling rasa terkesan. Betul atau tidak?

Voice your Opinion
Ya, sangat terkesan
Ya, terkesan sedikit-sebanyak
Tidak

1391 respon

11 Balas

Ya, sangat terkesan. Dengan peperangan di Palestin, dengan saya bekerja pada raya pertama dan kedua, dengan pkp lagi. Keluarga saya masih belum pakai baju lagi pada hari raya ke 10 ni. Mungkin hari ni baru nk pakai, nak ajak mereka tangkap gambar raya

3y ago

Selamat hari raya juga ibu mateen

Ya sangat terkesan. Isu P.alestine .. Tak dapat blik kampung beraya dgn mak. Thun x thu dah raya ke berapa x raya ngan mak. Alih2 suami yg ckp.. Rindunya nak raya kat kmpung isteri. Raya dgn mak.😭 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

sangat2 terkesan....beraya dgn ank2 je..berjauhan dgn suami akibat covid19 ni..xdpt blk kg suami beraya dgn mak mertua😥

x rasa mcm raya.. x cukup lengkap kluarga.. thn lps pn mcm tu.. rindu suasana raya.. hrmm

betul sangat-sangat.. harapnya raya aidilfitri tahun depan tak seperti tahun ni..

Saya dpt balik kampung, Adik exciden.. Raya Dan puasa dikmpung 3 minggu

terkesan sbb dalam pantang lg

ya, sedih😭

ya