just mom

Mahu tanya..cy skrg ni tnggu hri lg nak bersalin due 11/8 ni. Normal tak klw cy lpr tgh mlm n mkn, msa mkn n lps mkn tu baby gerak kuat sgt n mengeras ja..n then dlm 5mnt mcm tu diam blik..normal tak? N ni tanda2 awl dah nak brsalin? N nak tau jg pengalaman moms yg lain..due cy kn 11/8 ni tp blum ada tanda2 nak brsalin..blum rsa n alami tanda2 awl bsalin sprti yg nurse, Dr n moms yg da ada pnglmn bgtau..cy first pregnant

1 Balas

Ada yg due 13/8 ni tp awl bln 8 lg da brsalin..cy pula yg due awl 11/8 blum lg bsalin..husband pn heran😅klw kta cy slh hb last period tak kot sbp period cy, cy sntiasa kira😅

4y ago

Setiap bby xsama tempoh utk dia dduk dlm perut... Slagi blm smpai 41w enjoy je journey pregnancy awk... Lps ni lmbt lg nk tggu pregnant blk