GDM ON INSULIN ?

Hi mommies....sy nk tnya mommies semua yg ade pglaman pregnant ade msalah GDM on Insulin. betol ke kna beranak mggu ke38.sy dh pregnant 33mggu tp doct masih x ckp psal due n etc.cuma misi je yg inform psal beranak awl ni.harap mommies sume boleh share pgalaman dgn sy.tq ?

1 Balas

Sy gdm on diet... Bersalin 38w4d. Scan doc ckp bby lbh 3.5kg...bila keluar 2.9kg je😁

2y ago

Puan, boleh tahu mcm mana dr bg puan tggu sampai lebih dari 38wk...sy gdm on ubat. Dr minta dtg 2 hari sebelum masuk 38wk utk induce... Sy scan baby masa 35wk aritu berat baby ok je 2.5kg.. Boleh nego dgn Dr ke utk tunggu?