keguguran

Rasa sedih ya amat....X semua org faham keadaan kita....sepatutnya kandungan 13 minggu...tapi bayi x membesar...bila scan rupanya 4 minggu..mula2 keluar satu dua titis darah...esoknya makin banyak.....lepas too keluar kantung..menggeletar tangan pegang janin..rasa mcm nak pitam.....skg ni balik rumah fmly berpantang....untuk tenangkan hati....

keguguran
2 Balas

Sabar bbnyk ya sis.. kuatkan semangat bnykkn berdoa.. semoga Allah gantikan rezeki ini dgn rezeki anak yg lain pd masa akan dtg.. jgn ptus harapan pd Allah.. semoga sis n suami tabah ❤️

4y ago

Amin....terima kasih doakan..

Be strong sis..Moga Allah gantikan dengan yg lebih baik buat sis..

4y ago

Sama2 sis..saya baca sis punya ni saya jd sedih apa lg sis..kuat kerana Allah ya sis 💪😊